Για την εξόφληση της παραγγελίας χρησιμοποιούνται οι παρακάτω τρόποι αναλόγως παράδοσης

Ολα τα είδη μπορούν να παραληφθούν απο τον πελάτη και απο το κατάστημα μας χωρίς χρεώσεις μεταφορικών .
Γενικά ισχύουν οι παρακάτω τρόποι πληρωμής.
1. Εξόφληση με μετρητά ή κάρτα στο φυσικό κατάστημα 
2. Προεξόφληση με κατάθεση σε τράπεζα

Δικαιούχος : Παναγιώτης Κοντόπουλος 

3. Εξόφληση με κάρτα μέσα απο το website 

4. Επιταγή με εγγυητική τραπέζης  

Aποστολές εντός Αθήνας .

Μικρά δέματα έως 15 κιλά ( και μήκος οριακά έως 1.70 μέτρα ) ή παραγγελίες έως 100 ευρώ+ΦΠΑ αποστέλλονται συνήθως με COURRIER εντός Αθήνας με εξόφληση με την παράδοση του προϊόντος. Στις περιπτώσεις αυτές υπάρχει χρέωση μεταφορικών σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα .

Kg


2


3


4


5


6


7


8


9


10


11


12


13


14


 15~20


Euro


4


4.5


6.3


7.3


8.5


9.5


10


11


12


12.9


13.5


14


15


18
Παραγγελίες άνω των 100 ευρώ +ΦΠΑ και γενικά μεγάλα δέματα  παραδίδονται δωρεάν στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας ( Περιλαμβάνονται οι περιοχές Αγία Παρασκευή , Χαλάνδρι , Πεντέλη , Κηφισιά . Νέο Ηράκλειο, Περιστέρι , Αιγάλεω , Πειραιάς , Κερατσίνι , Γλυφαδα , Βαρη , Βάρκιζα , Κορωπι , Μαρκόπουλο, καθώς και οι περιοχές εντός αυτών  )  με αυτοκίνητο της εταιρείας επί πεζοδρομίου εντός 1 ~4 εργάσιμες ημέρες εάν είναι σε stock στην έδρα μας ή στο προμηθευτή .  Στις περιπτώσεις αυτές δεν υπάρχει χρέωση μεταφορικών και τα είδη μπορούν να εξοφληθούν με την παράδοση.(ή με προπληρωμή σε τράπεζα ή με πιστωτική κάρτα ή με επιταγή με εγγυητική τραπέζης ). Η εταιρεία μας μπορεί να ζητήσει προκαταβολή ίση με το 30 ~ 50% της παραγγελίας εάν κριθεί σκόπιμο .

Αποστολές εκτός Αθήνας .

Μικρά δέματα έως 15 κιλά ( και μήκους έως 1.70 μέτρα ) αποστέλλονται με COURRIER σε όλη την Ελλάδα με επιβάρυνση η οποία εξαρτάται από το βάρος καθώς και τον όγκο της παραγγελίας. Οι χρεώσεις για μικρά δέματα έως 15 κιλά είναι :


Kg


2


3


4


5


6


7


8


9


10


11


12


13


14


15~20Euro55.67.99.110.5121314151617182125Μεγάλα δέματα –όπως επαγγελματικές ομπρέλες, έπιπλα , και γενικά βαριά και ογκώδη εμπορεύματα  αποστέλλονται με πρακτορεία στις πρωτεύουσες κάθε νομού σε όλη την Ελλάδα. Η χρέωση για τέτοια αποστολή είναι :

Kg(έως) 


20


50


100


150


200


250


350


400


>400


Euro


10


15


20


23


25


40


50


60


Κατόπιν\r\n συνεννόησηςΣτην περίπτωση που έχει δοθεί προκαταβολή, με οποιονδήποτε τρόπο πληρωμής, για μια παραγγελία που εμπεριέχει προϊόντα με κατάσταση διαθεσιμότητας "κατόπιν παραγγελίας" δεν θα υπάρχει το δικαίωμα υπαναχώρησης.

Στις ανωτέρω περιπτώσεις, ο πελάτης θα φέρει την ευθύνη για την απώλεια ή τη χειροτέρευση των προϊόντων μέχρι την επιστροφή τους στην Εταιρεία. Κατά συνέπεια, σας συνιστούμε οι επιστροφές να πραγματοποιούνται είτε με συστημένη επιστολή των ΕΛΤΑ είτε με τη χρήση υπηρεσιών ταχυμεταφορέων (courier).


Σε περίπτωση εσφαλμένης αποστολής προϊόντος, η οποία θα οφείλεται στην Εταιρεία ή στους προμηθευτές/συνεργάτες αυτής, ο πελάτης θα έχει δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος εντός δεκαπέντε (15) ημερών από την παραλαβή αυτού. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι άθικτη και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο. Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής θα βαρύνουν την Εταιρεία.

Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, ως προς τη λειτουργία του(DOA), ο πελάτης έχει δικαίωμα υπαναχώρησης με επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση του ελαττωματικού προϊόντος με νέο ή αντικατάσταση του με άλλο μοντέλο της αρεσκείας του σε αντίστοιχη τιμή(για διαφορές τιμών η επικοινωνία με το κατάστημα είναι απαραίτητη) εντός δεκαπέντε (15) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής αυτού Για την επιστροφή ο πελάτης θα πρέπει να έχει διατηρήσει άθικτη την συσκευασία του προϊόντος . Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής(ή και της νέας αποστολής, στις περιπτώσεις αντικατάστασης/αλλαγής) θα βαρύνουν την Εταιρεία.

Σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Νόμο περί Προστασίας Καταναλωτών, ο πελάτης έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως και να επιστρέψει το προϊόν εντός δεκαπέντε (15) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής αυτού. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι άθικτη(κλειστή) και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο. Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής θα βαρύνουν τον πελάτη.
Επιστροφές των προϊόντων τα οποία έχουν πωληθεί μέσω της Ιστοσελίδας της Εταιρείας μας προβλέπονται στις ακόλουθες περιπτώσεις:
Για την αποφυγή της δικής σας ταλαιπωρίας θα σας συνιστούσαμε να προσέχετε κατά τη στιγμή παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση του πωλούμενου προϊόντος και το άθικτο της συσκευασίας του, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα, όπως εσφαλμένη αποστολή προϊόντος, σπασμένο προϊόν, ελλιπή εξαρτήματα, κλπ.
Επιστροφές Προϊόντων / Υπαναχώρηση


Τα αποστελλόμενα προϊόντα καλύπτονται από ασφάλεια για ζημία ή απώλεια κατά τη μεταφορά. Η ισχύς της εν λόγω ασφάλειας παύει να υπάρχει από τη στιγμή της παράδοσης του προϊόντος στον πελάτη. Σε περίπτωση εμφανώς φθαρμένης συσκευασίας κατά την παραλαβή ο πελάτης υποχρεούνται να ενημερώσει το κατάστημα την χρονική στιγμή πριν την παραλαβή του προϊόντος   .Ειδικά για τις αποστολές με COURRIER ο πελάτης σε συνεννόηση με το κατάστημα δεν πρέπει να παραλάβει το προϊόν . Η εταιρεία παραδίδει όλα τα προϊόντα σε άθικτη εργοστασιακή συσκευασία .  
Κίνδυνος Ζημίας ή Καταστροφής Προϊόντων

Για αποστολή μεγάλων δεμάτων στο εξωτερικό ο χρόνος παράδοσης είναι 5 έως 15 ημέρες  . Οι παραδόσεις μεγάλων δεμάτων στο εξωτερικό γίνονται σε μεγάλα αστικά κέντρα μόνο.
Ευρωπαικές χώρες : 4 ~ 10 εργάσιμες  ημέρες για μικρά δέματα έως 15 κιλά που αποστέλλονται με COURRIER
Υπόλοιπη Ελλάδα 2 ~ 5 εργάσιμες ημέρες .
Για την περιοχή της Αθήνας 1~3 εργάσιμες από την παραγγελίας σας .

Ενδεικτικοί χρόνοι παράδοσης σε περίπτωση που το προϊόν υπάρχει στην έδρα μας ή στο προμηθευτή ο χρόνοι παράδοσης έχουν ως εξής :
Η Εταιρεία μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια αποστολής των προϊόντων στους πελάτες της εντός του αναγραφόμενου χρόνου, σε περίπτωση όμως καθυστέρησης για οποιονδήποτε λόγο (απεργίες μεταφορέων – κλειστοί δρόμοι λογω απεργιών , ασχημα καιρικά φαινόμενα κλπ ) , η Εταιρεία δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης.Σε περίπτωση καθυστερήσεων λόγω μή διαθεσιμότητας , ή λόγω καιρικών φαινομένων ή άλλων εξωγενών παραγόντων γίνεται ενημέρωση του πελάτη σε κάθε περίπτωση .
Εγκαιρη Αποστολή Προϊόντων

Στις περιπτώσεις αυτές γίνεται συνεννόηση με το κατάστημα μας όπως επίσης και για περιοχές μακριά από τις πρωτεύουσες του κάθε νομού  . Τα extra μεταφορικά μπορούν να εξοφληθούν απο τον πελάτη κατά την παραλαβή του προϊόντος . Οι παραδόσεις μεγάλων δεμάτων γίνονται πάντα επί πεζοδρομίου , και αποστέλλονται εφόσον έχουν εξοφληθεί ( Πιστωτική κάρτα ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό).  Αντικαταβολές με πρακτορεία μεταφορών  δεν γίνονται     .Ολες οι ανωτέρω τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ .